Loading

За Нас

Защо да изберем ТУРБО ТЕХНИКА?

Живеем във времена, в които българският потребител е затрупан с всевъзможни предложения. Специално в автосервизния сектор и в частност „рециклиране и продажба на турбокомпресори” за всеки краен потребител е невъзможно да отсее добрите фирми с качествени продукти. Голяма част от търговците са некоректни и рекламират неща, които на практика нямат. Ние бихме желали да ви изброим няколко наши предимства, над които всеки трябва да се замисли, преди да предприеме ремонт на своя турбокомпресор.

Идва и въпросът : ЗАЩО ПРИ НАС?

Разполагаме с последно поколение балансиращ VSFR стенд на Turbo Technics!
По-голямата част от турбосервизите не разполагат с подобна машина. Странно, нали?! Ако не вярвате, просто ги попитайте дали е възможно да я видите! С гордост и увереност можем да твърдим, че нашата машина е най-добрата на пазара!

Turbo Technics VSFR – стенд за тест и настройка на променлива геометрия, тест и настройка на пневматични/ електронни актуатори
При нас вие ще получите всичко настроено, без аварийни режими, без мудни турбини или оправдания „отидете някъде да ви завъртят гайката на актуатора”! Нашият Flowbench е уникален за България и със сигурност е най-функционалният на пазара.

Експресен и безпроблемен монтаж и демонтаж!
Ние сме се погрижили целият кръг да бъде затворен. По този начин не ви се налага да сваляте турбокомпресора си при някой гаражен майстор и след това да го носите на турбосервиз за рециклиране (това е голям дискомфорт, защото нямате автомобил). При качествения монтаж изключваме възможността от повреди заради неправилен монтаж (това, с което по-голямата част от турбосервизите обичат да се оправдават пред своите клиенти). Ние се грижим за абсолютно всичко това, като по този начин ви спестяваме много нерви, пари и най-важното – време!

Качествена и задълбочена автомобилна диагностика!
При по-голямата част от фирмите получавате своя турбокомпресор в ръцете си, без никой да знае как ще работи в автомобила ви. При нас не е така. Всеки автомобил, който бива докаран при нас, се подлага на щателна диагностика, целяща да установи евентуални проблеми по колата, които биха могли да повредят отново вашето чисто ново турбо.

Атрактивни пакетни услуги, съобразени с вашите нужди! Искате да спестите време и пари?! Турбо техника е помислила и за това! Ние ще ви предложим разнообразие от пакетни услуги, с които получавате всичко необходимо и същевременно пестите пари! Ние не сме просто един търговец на турбокомпресори, ние сме това, което иска клиентът…надежден партньор.

Гъвкаво работно време! Турбо техника работи почти постоянно. Защо ли?! Решихме да бъдем на разположение на нашите клиенти и в почивните дни. Ние работим, когато вие почивате, защото знаем, че тогава би ви било най-удобно да се занимавате със своя автомобил. Турбо техника работи и в събота! Очакваме ви!

Много, много…много доволни клиенти! Защото знанията са ключът към един успешен бизнес и доволен клиент!

Квалифицирана работна ръка! Всеки един знае, че в днешно време е много трудно да се гради добър имидж и колко бързо и лесно се съсипва. Доброто име е нещото, с което най-много се гордеем и с което печелим своите клиенти! Направете си сами едно проучване какво е мнението на хората за нас. Ние влагаме цялата си енергия в качественото обслужване на всеки един клиент. Фирмената философия на ТУРБО ТЕХНИКА и ценности, с които градим своята репутация, намират пълно приложение в нашите турбокомпресори!

Нашето Оборудване

Търсите Качествен Ремонт За Вашето Турбо

 Запишете си час или попитайте колко ще струва желаната от вас услуга.

ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС
Информация за обратна връзка
Записване на час

--- Ние ще се свържем с вас за уточняване и потвърждение.

ПОПИТАЙТЕ ЗА ОФЕРТАТА

Вашето запитване беше изпратено успешно!

Моля опитайте отново.